Lägga Tegeltak, Shingel & Betongpannor

Lägga Tegeltak, Shingel & Betongpannor i Landskrona Skåne

Oavsett om du är i behov av takpapp, tegeltak, betongpannor eller shingel kan vi hjälpa dig! Vi arbetar med alla typer av material och ser till att välja ett som passar förutsättningarna på huset såväl som dina behov. När vi diskuterar dina behov tittar vi även på övriga önskemål, t.ex. regnvattensystem, taksäkerhet och snörrasskydd – allt för att du ska få ett tak du är nöjd med.

Högkvalitativa takmaterial med bra egenskaper

Vi lyssnar på dina önskemål och hjälper dig att välja ett tak som håller i många år framöver. Tegeltak kommer med många positiva egenskaper och blir vackrare med åren, medan takshingel är utmärkt för den som vill kunna välja från ett stort utbud av mönster och färger. Tittar vi på betong är det ett starkt och mycket lätthanterligt alternativ med en livslängd på 40 år.

Kontakta oss för rådgivning och offert

Har du svårt att veta vilket tak som passar bäst? Inga problem! Våra kompetenta och välutbildade takläggare hjälper dig när det är dags att välja och ser till att du får det bästa alternativet för dig. Naturligtvis kan du även boka in ett kostnadsfritt besök så att vi kan titta på förutsättningarna och därefter invänta din offert. Med oss är inget jobb för stort eller för litet.

Vi kan även hjälpa er med takbyte och omläggning av tak i Landskrona

Kontakta en bra takfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  www.taklaggare-landskrona.se

  Offert? Klicka här