Snöskottning & Snöröjning Tak

Snöskottning & Snöröjning Tak i Landskrona, Skåne

Visst är det vackert när snön faller utanför fönstret och ligger tjock och vit på träden, men för mycket av det goda kan orsaka problem, åtminstone när det kommer till tak. Snö kan bli otroligt tungt och ge en hög belastning. Det kan också falla ner och skada förbipasserande. Vi hjälper dig med allt från snöskottning till snöröjning av tak för fastigheter, företag och privatpersoner.

Ett tryggare och säkrare tak

Det är mycket viktigt att taket är säkert och tryggt att använda sig av, men det är minst lika viktigt att det är säkert att passera. Vi erbjuder bevakning såväl som avrop, snöröjning och istappsborttagning för alla kundgrupper. Naturligtvis ser vi till att ha heltäckande skydd och godkänd säkerhetsutrustning för uppdraget.

Snöskottare som du kan lita på

Vi hjälper dig inte bara att ta bort snö från tak i Landskrona, utan du kan också använda dig av oss för kontinuerligt underhåll. Vi har koll på att ditt tak håller måttet och att snön inte lägger sig för tjock. När det är dags kommer vi ut och röjer och säkerställer att fastigheten alltid är i toppskick. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag eller för att boka in ett personligt möte.

Vi kan även hjälpa er med byta stuprör i Landskrona

Kontakta en bra takfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  www.taklaggare-landskrona.se

  Offert? Klicka här