Bandtäckt plåt & Dubbelfalsat Plåttak

Bandtäckt plåt & Dubbelfalsat Plåttak i Landskrona, Skåne

Plåttak har alltid varit mycket uppskattade och det finns goda orsaker till detta. Ett plåttak är inte bara vackert att titta på, utan det är också mycket hållbart och tidlöst. Med bandtäckt plåt eller dubbelfalsat plåt får du ett tak som du kan vara stolt över och som passar till alla olika byggnader. Vi lägger plåttak på sommarstugor, villor, kommersiella fastigheter, flerbostadshus, företag och mycket mer.

Bekymmersfri takläggning av plåttak

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att få ett nytt plåttak efter dina önskemål och därför har vi samlat duktiga och noggranna hantverkare inom alla yrkesgrupper. Här nedan kan du läsa mer om några av de tjänster vi erbjuder.

 • Plåtslageri och egen plåtslagare
 • Skorstenar, hängrännor och stuprännor
 • Fönsterbleck och fönster
 • Klicktak, plåttak, bandtäckt plåt, väggplåt
 • Fasadarbeten

Vi lägger plåttak i Landskrona

Som lokalt byggföretag fokuserar vi främst på Landskrona med omnejd, men genom åren har vi haft kunder i alla olika delar av Skåne. Du hittar våra fina tak även i Malmö, men också i Svedala, Höllviken, Flasterbo, Oxie och Bunkeflostrand. Hör av dig så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi får titta närmare på ditt tak och höra mer om dina förväntningar.

Vi utför även pappläggning i Landskrona

Kontakta en bra takfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  www.taklaggare-landskrona.se

  Offert? Klicka här