Pappläggning & Takpapp

Pappläggning & Takpapp i Landskrona, Skåne

Med takpapp får du ett mycket säkert tak som har en lång livslängd. Takmaterialet är också känt för att klara av mycket låga taklutningar och passar således utmärkt även för platta tak. Tack vare den mycket låga vikten är pappläggning ett bra alternativ för känsliga takkonstruktioner som inte kan hantera den belastning som kommer från betongpannor och tegel.

Kostnadseffektivt tak som håller länge

Vi erbjuder dig bara det allra bästa när det kommer till takpapp av hög kvalitet. Med vår kunskap kan vi se till att du får ett mycket vackert tak som är anpassat efter husets förutsättningar och som dessutom inte är i behov av att läktas. På så sätt minskar du materialkostnaderna än mer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att spara pengar på ditt nya tak.

Pappläggning för alla kundgrupper

Tak är något som alla bostäder och fastigheter behöver för att huset ska vara skyddat. Med vår takfirma får du ett företag som hjälper eller kundgrupper och som inte utesluter någon. Det innebär att du kan anlita oss om du är i behov av ett nytt tak till villan eller sommarstugan, men också om du vill lägga nytt tak på fastigheten eller på din restaurang.

Vi kan även hjälpa er med takmålning i Skåne

Kontakta en bra takfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  www.taklaggare-landskrona.se

  Offert? Klicka här