Takmålning & Måla Plåttak

Takmålning & Måla Plåttak i Landskrona, Skåne

Har ert tak börjat flagna eller rosta? Då är det hög tid för en renovering och ett ordentligt underhåll med takmålning. Vi är en lokal byggfirma i Landskrona som är experter på takmålning och målning av plåttak och som mer än gärna hjälper dig när det är dags. Vi utför både stora och små takplåtsmålningar och ger dig en komplett helhetslösning för bekvämlighetens skull.

Förläng livslängden på ditt tak med takmålning

En takmålning är inte bara till för att förbättra takets utseende, utan takmålningen är också mycket viktig för att ditt tak ska vara skyddat och klara av att stå emot väder och vind. Vi hjälper dig att ta bort den gamla färgen och gör ett ordentligt förarbete innan vi lägger på ny.

 • Bekymmersfri takplåtsmålning
 • Fast pris och fast tidsplan
 • Förlänger livslängden på ditt tak
 • Höj värdet på din bostad

En trygg parter du kan lita på

När du ska anlita ett företag för takplåtsmålning är det viktigt att du känner dig trygg och säker. Med oss får du en mycket noggrann och pålitlig partner för ditt projekt och vi ser alltid till att hålla en regelbunden kontakt med dig som kund. Vi tar hand om hela arbetsplatsens säkerhet och följer de rådande lagar och regler som finns för branschen.

Vi kan även hjälpa er med snöskottning i Landskrona

Kontakta en bra takfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  www.taklaggare-landskrona.se

  Offert? Klicka här