Plåtslageri

Plåtslageri i Landskrona, Skåne

Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för våra noggranna och duktiga plåtslagare. I vårt plåtslageri kan du få hjälp med byggnadsplåt, dubbelfalsat plåt, bygge av takkupa, terrassrenovering, takplåtsmålning, fönsterbleck, skorstenar och mycket mer. När det kommer till plåt är vi experter och vi designar och skapar efter dina önskemål på utförande.

Plåtslageri med kunskap och utbildning

Är det något som vi verkligen kan så är det att hantera plåt. I vårt plåtslageri arbetar vi med både rostfritt, aluminium, koppar, zink och lackad stålplåt. Då materialet är mycket hållbart och kräver lite underhåll är det utmärkt för regnhuvar, fönsterbleck, tak och nockräcken, men också för fasadarbeten, ventilationshuvar och mycket mer.

Nyttja ROT-avdraget som privatperson

I Sverige tilldelas privatpersoner något som kallas för ROT-avdrag. ROT-avdraget ger dig rätt till 30 % reducering på arbetskostnaden om du utför renovering eller reparation i din bostad. Vi tar själva kontakt med Skatteverket och sköter ansökan åt dig. Du kan bara luta dig tillbaka och se ditt projekt ta form.

Vi kan även hjälpa er med installera snörasskydd i Landskrona

Kontakta en bra takfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  www.taklaggare-landskrona.se

  Offert? Klicka här